Ryhmät

Aikuiset on ryhmä, joka harjoittelee sunnuntaisin ja se koostuu nuorista sekä aikuisista. Ryhmässä on monentasoisia luistelijoita, ja heitä opetetaan jokaisen oman tason mukaan. Aikuisiin saa tulla luistelemaan, vaikka ei olisi koskaan koskettanut luistimilla jäätä, kaikki - niin miehet ja naiset - ovat tähän ryhmään tervetulleita! Valmentajina toimii Tanja Nikander ja Niina Rahkola.

Briljantit eli muodostelmaluistelukoulu treenaa kerran viikossa muodostelmaluistelun alkeita. Perusluistelutaito on hallussa ja harjoittelevat luistelun perustekniikkaa sekä muodostelman elementtejä. Tästä ryhmästä siirretään seuran muodostelmajoukkueisiin. Tärkeimpänä tehtävänä heillä on oppia muokan perustieto ja pitää hauskaa sekä opetella joukkueena toimimista ja tiimityötä. Ohjaajana toimii Paula Nyberg.

 Kvartsit ovat isompien yksilöluistelijoiden ryhmä ja jokainen heistä on harrastanut luistelua monta vuotta. He ovat isommista yksilöluistelijoiden ryhmistä kehittyneimmät. Heiltä onnistuu jo haastavammat hypyt, liu'ut, piruetit sekä askeleet. Ohjaajana toimii Janina Haapio.

Ametistit on yksi neljästä ryhmästä luistelukoulussamme ja kyseinen ryhmä on edistynein ryhmä luistelukoulussa. Ametistit harjoittelevat tiistaisin sekä sunnuntaisin. Ametisteilla on perusluistelu jo hallussa, he harjoittelevat haastavampia yksilöluistelun elementtejä, jotta ovat valmiita jonain päivänä siirtymään mahdollisesti isompien ryhmään. Ohjaajana toimii Jenna Nikander.

Jadet ovat yksi neljästä luistelukouluryhmästä. He ovat vasta-alkajia ja harjoittelevat tutustumista jäähän, myös kaatumista ja erilaisia perusasioita käydään heidän tunnilla läpi. Moni heistä osaa jo liikkua itse ja irrottaa jalkoja jäästä. Jadet harjoittelevat tiistaisin ja sunnuntaisin. Ohjaajana toimii Janina Haapio. Ryhmän mukana on myös 1-2 apuohjaajaa auttamassa pienempiä luistelijoita.

Opaalit on myös yksi neljästä ryhmästä luistelukoulussa. Opaalit ryhmä harjoittelee vain tiistaisin. Opaalit ovat kehittyneempiä aloittelijoita ja harjoittelevat tunnilla yksilöluistelun alkeiselementtejä: alkeispiruetteja, -hyppyjä, -liukuja sekä -askeleita. Ohjaajana toimii Suvi Kaipio.